Szállítás
Szállítással kapcsolatos információk:
A matricák 5 munkanapon belül, egyéb termékeket 10 munkanapon belül elküldjük a megadott címre postai úton. Ha készlethiány miatt nem tudunk azonnal szállítani, akkor ezt mindenképp jelezzük Ön felé.
A csomag futárral Magyarországi címre kérhető, 1 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagynak a címen, melynek birtokában 10 napon belül az értesítőn megjelölt postahivatalban átvehető a csomag kiküldésre kerül.
Csomagolási költséget nem számolunk fel!
A termékek vételára
A termékek ára magyar forintban (Ft) vannak feltüntetve. A termékek vételára viszont nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
Fizetés:
Személyes átvétel:
Telephelyünkön: 2120 Dunakeszi, Fő út 90-es házszám alatt lehetséges, előre egyeztetett időpontban. A helyszínen készpénzzel való fizetésre van lehetőség.
Előre utalással
Házhozszállítás esetén csak előre utalásra van lehetőség. Ebben az esetben várja meg visszaigazolásunkat, miszerint minden megrendelt termék rendelkezésre áll!
Ez a fizetési mód lassabb kiszállítást eredményez, mert a pénznek előbb meg kell érkeznie bankszámlánkra (Printorika Bt., CIB Bank,10700653-44766407-51100005).